Danspiet

Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: B/M-set
Gage: Op aanvraag (v.a.)

Danspiet

Danspiet is het vrolijke jonge meisje uit De Club van Sinterklaas en is de vaste kompaan van Coole Piet bij het maken van liedjes en het instuderen van de juiste dansjes bij de liedjes van De Club van Sinterklaas. Waar Coole Piet de stoere jongens moet aanspreken spreekt Danspiet de stoere meiden aan.

De Club van Sinterklaas & De Pietenschool

Danspiet is bij De Club van Sinterklaas sinds vorig jaar. Ze had vorig jaar een belangrijke rol in de film ‘De Club van Sinterklaas & De Pietenschool’. Daarnaast heeft Danspiet vorig jaar een speciaal programma gemaakt samen met Coole Piet genaamd De Club van Sinterklaas Dansschool.

Hits

Vorig jaar scoorde ze een hit met “De Pietendans” (op youtube meer dan 500,000 hits). Dit nummer is nog steeds te zien op YouTube en de website van ‘De Club van Sinterklaas’. Naast deze hit had Danspiet vorig jaar nog drie nummers: “Sinterklaas is Jarig”, “Als ik Dans” en “Heerlijk Avondje”.

Dit jaar zingt Dans Piet de filmhit “Amerigo” samen met Coole Piet en daarnaast het “Pietenreislied”. Beide liedjes zijn te zien en luisteren in de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Naast deze twee nummers is Dans Piet druk bezig met nog twee nieuwe nummers. Alle nummers zijn natuurlijk te vinden op de nieuwe CD van ‘De Club van Sinterklaas’.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
[email protected]
0594 - 44 21 99