Dion van der Vaart

Tijdsduur: 1 uur (Inspiratiesessie light)
Techniek: exclusief

Tijdsduur: 2 uur (Inspiratiesessie normaal)
Techniek: exclusief

Tijdsduur: 3 uur (Inspiratiesessie plus)
Techniek: exclusief

Gage: Op aanvraag (v.a.)

Dion van der Vaart

Neuromarketing Science & Business Association

Dion van der Vaart behoort tot een exclusief gezelschap in Nederland dat deel uitmaakt van de Neuromarketing Science & Business Association (NMSBA), een wereldwijde organisatie die kennis deelt op het gebied van (neuro)marketing.

Frankwatching en Marketingfacts

Dion levert geliefde bijdragen aan Frankwatching.com en Marketingfacts.nl en wordt vaak benaderd voor inspiratiesessies door verschillende partijen, bijvoorbeeld Emerce en gemeente Den Haag.

Marketingjournalist

Als marketingjournalist deed hij onder andere verslag van het prestigieuze Neuromarketing World Forum in Dubai (2016). Hij is oprichter en eigenaar van Parbat, een consultancybureau op het gebied van content en conversie. Dion hekelt zaaddodende zinnen en krijgt energie van onbewust onweerstaanbare websites.

BreinBoost en BrainRaise

Onder de extra handelsnamen BreinBoost (inspiratiesessies) en BrainRaise (consultancy) geeft hij merken een andere mindset over marketing en helpt hij om van websites gebruikersvriendelijke ‘conversieknallers’ te maken.

In de tijd die overblijft trekt hij de schaatsen aan voor de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en zit hij in de bioscoop – óf in het Abe Lenstra Stadion, waar zijn (Friese) hart vreugdesprongetjes maakt.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
[email protected]
0594 - 44 21 99