Cheerz

Tijdsduur: avondvullend
Techniek: tot 250 personen / tot 1000 personen
Cheerz is ook te boeken als ‘Vol Gas Festival set’ en ‘Cheerz Unplugged’.

Cheerz

Cheerz is een buitengewoon sensationele 6-koppige coverband met een briljante eigentijdse set.

Samenstelling band

De band bestaat uit een groep ervaren muzikanten samen met twee prachtige zangeressen. Eén van de dames, Julia van der Meulen, nam deel aan de wereldwijd meest populaire tv-talentenjacht “The Voice of Holland 2013” als lid van het team “Ilse de Lange”. Haar geweldige timing en zwoele stem zijn een genot voor het oor. De andere zangeres, Linda, is de jongste van de band. Zij is de belofte voor de toekomst. Ze past in elk genre, en weet absoluut hoe ze moet rocken! Axel, de bands frontman, completeert de vocale frontlinie.

Alle bandleden samen verzorgen de achtergrond koortjes en close harmony. Een instrument op zich!

Repertoire

Cheerz speelt een gevarieerde playlist. Elk optreden belooft een spectaculair, energiek en memorabel evenement te worden. Met natuurlijk de meest geliefde dansvloer-krakers waaronder klassiekers van The Jacksons, Grease en Tina Turner.

Er zijn tal van actuele hits, waaronder ook Bruno Mars, Walk The Moon, Robbie Williams, Coldplay en nog veel meer.

Mogelijkheden

Cheerz weet van uw feest of zakelijk evenement een onvergetelijke partij te maken, en ze zorgt ervoor dat uw gasten de volgende ochtend over weinig anders praten!

Naast de live set, biedt Cheerz ook een 90 minuten “Vol Gas Festival set” aan. Eventueel speciaal gericht op disco en soul hits. Een andere optie is dat zij een akoestische set presenteren en hiermee de drankjes en/of het diner begeleiden.

Zoekt u een band voor uw bruiloft? Cheerz kan uw persoonlijke openingsdans-lied live spelen en daarmee uw bruiloft tot een waar bijzondere ervaring maken.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99