mark pro bookings

Directeur ; Boekingen ; Events
Creatie ; Vraag & Antwoord

manouk pro bookings

Boekingen ; Events ; Contractadministratie
Vraag & Antwoord

dion pro bookings

Marketing ; Onderzoek
Advies

hanneke pro bookings

Administratie ; Financiën
Vraag & Antwoord

Over PRO Bookings

PRO Bookings is, zoals de naam doet vermoeden, een boekingskantoor voor entertainment in de breedste zin van het woord.

Daarnaast ontwikkelen wij mediaconcepten en zijn wij de juiste partner als het gaat om de organisatie van uw evenement. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche en een mooi artiestenbestand mag PRO Bookings zich een serieuze speler noemen in de entertainment industrie.

Boekingen

Naast ons exclusieve entertainmentstal is het mogelijk om vrijwel al het te boeken entertainment door ons te laten verzorgen. Wij adviseren onze klanten keurig en correct en weten wat er speelt in de markt. Daarbij kunnen wij, indien gewenst, ook voorzien in de nodige verzekeringen om schade bij onvoorziene omstandigheden te dekken.

TotaalBoekingen

Veel mensen willen zich oriënteren, alvorens ze te telefoon pakken, via internet. Speciaal daarvoor heeft PRO Bookings de website www.totaalboekingen.nl. Op deze website staat een groot deel van het te boeken entertainment in Nederland met daarbij de juiste informatie. TotaalBoekingen is 100% onderdeel van PRO Bookings en wordt bestuurd door dezelfde ervaren medewerkers.

Internationale artiesten

Ook op de internationale markt hebben wij de juiste ingangen. Deze markt is echter zeer specifiek en vraagt om een andere benadering. Voor het boeken van internationaal entertainment is een persoonlijk gesprek via de telefoon of op ons kantoor gewenst om zo volledig te kunnen voorzien in de wensen van de opdrachtgever. Tevens sturen wij naar onze vaste relaties regelmatig een schema met internationale artiesten die touren door Europa en voor de Nederlandse markt te boeken zijn.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Feithsweg 12
9356 AS Tolbert
[email protected]
0594 - 58 70 91