Mark Mozes PRO Bookings

Mark − Entertainment Professional.
Jouw contactpersoon voor:
Entertainment, producties en events.

Over PRO Bookings

PRO Bookings levert entertainment en events. We zijn de juiste partner bij de organisatie van uw evenement. Onze Entertainment Professionals hebben jarenlange ervaring in de branche.

Met een mooi en exclusief artiestenbestand mogen we onszelf een serieuze speler noemen in de entertainmentindustrie. Naast entertainment en events komen klanten bij ons voor producties en de ontwikkeling van mediaconcepten. Al met al hebben we een aantrekkelijk en breed aanbod.

Boekingen

Het ene ‘entertainment’ is het andere niet. Voor een succesvol event is het noodzakelijk om te weten hoe de markt beweegt en wat er speelt. De Entertainment Professionals van PRO Bookings geven u deskundig en accuraat advies. Laat ons het entertainment verzorgen en u weet dat het goed komt. In alle rust kunt u uitkijken naar het event. We kunnen u ook voorzien in zeer verstandige verzekeringen om schade bij onvoorziene omstandigheden te dekken.

TotaalBoekingen

PRO Bookings heeft een populaire ‘dochter’, TotaalBoekingen. Dit is een goed bezocht online boekingsplatform voor entertainment, met een gigantisch aanbod. TotaalBoekingen is 100% onderdeel van PRO Bookings en wordt aangestuurd door dezelfde Entertainment Professionals.

Internationale artiesten

Ook op de internationale markt hebben wij de juiste ingangen. Deze markt is echter zeer specifiek en vraagt om een andere benadering. Voor het boeken van internationaal entertainment is een persoonlijk gesprek via de telefoon of op ons kantoor gewenst om zo volledig te kunnen voorzien in de wensen van de opdrachtgever. Tevens sturen wij naar onze vaste relaties regelmatig een schema met internationale artiesten die touren door Europa en voor de Nederlandse markt te boeken zijn.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99