DEZE artiest zou weleens heel Nederland kunnen veroveren!

DEZE artiest zou weleens heel Nederland kunnen veroveren!The Dark Knight Rises is de derde film in een geroemde trilogie rond de iconische misdaadbestrijder Batman.

In het epische slotstuk stijgt de ‘Dark Knight’ boven zichzelf uit. In de echte wereld zien we iets soortgelijks gebeuren. Deze man bestrijdt geen misdaad, maar maakt mooie muziek. Zijn ‘rise’ is groots. Een nieuwe held?

De ‘rise’ van Pieter van der Zweep

Dit alles gaat over niemand anders dan Pieter van der Zweep. Nederland maakte al kennis met hem via Radio 538 (finale Demo Duel); RTL 4 (winnaar Life4You Talentbattle bij Carlo & Irene), SBS 6 (debuutsingle Door Jou werd uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit) en 3FM (tijdens een editie van Serious Request zong hij een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis).

De vraag is…

Pieter kwam op stoom en bracht meerdere fraaie singles uit. Tussen de muzikale pareltjes van Pieter zat onder andere de (gelijknamige) soundtrack van de bioscoophit Smoorverliefd.

Smoorverliefd zijn de fans misschien niet (allemaal), maar gek op hem zijn ze zeker! De heerlijke kerstsingle Lichter In Het Donker deed daar nog een schepje bovenop. De vraag is simpel: waar gaat dit heen?

Zevende Hemel

Misschien naar de zevende hemel? In ieder geval lijkt het erop dat 2017 hét jaar gaat worden van Van der Zweep. Zijn nieuwste single ‘Zevende Hemel’ wordt momenteel hartelijk verwelkomd in diverse toplijsten, waaronder de Sterren NL Top 20 en de 100% NL Top 10.

De fanbase van de 28-jarige hunk uit Groningen groeit met de dag.

Gunstig scenario

Bij PRO Bookings kijkt iedereen met plezier uit naar de rest van het jaar. Waar het heengaat? Eerlijk? Geen idee. Elke uitspraak die ik daar als marketingadviseur eventueel over zou doen, is natuurlijk ook een beetje gekleurd.

Desondanks kan ook de ‘neutrale supporter’ objectief vaststellen dat alle voortekenen absoluut wijzen op een gunstig scenario voor Pieter. Een Dark Knight is ie niet, maar zijn ‘Rise’ gaat nog wel even door!

Dion – Marketingadviseur PRO Bookings
Gepubliceerd op: 6-3-2017

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99