3 redenen waarom een boekingskantoor onmisbaar is

3 redenen waarom een boekingskantoor onmisbaar isEen boekingskantoor (of boekingsbureau) schakel je in als je op zoekt bent naar bijvoorbeeld een leuke band, spreker, dj of drive-in show.

Een boekingskantoor levert je een succesvolle show, een adembenemende act of een on-Nederlands optreden, het kan allemaal. Maar waarom is een boekingskantoor onmisbaar?

1. Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een groot voordeel van het boeken via een boekingsbureau: alles is goed geregeld, dat scheelt je veel kopzorgen. Je hoeft zelf niet alles uit te zoeken en de verantwoordelijkheid ligt bij het boekingskantoor

2. Actualiteit

Een boekingskantoor weet wat er speelt in de entertainment business en weet welke acts het op dat moment ‘goed’ doen bij het beoogde publiek. Zij kijken naar jouw budget en zoeken daar de meest geschikte en populaire act bij. In de boekingswereld is het zo geregeld dat je overal hetzelfde voor een act betaalt. Het maakt dus niet uit waar je bijvoorbeeld een zanger boekt, bij boekingskantoor A betaal je evenveel als bij boekingskantoor B.

3. Eén contactpersoon voor alle zaken

De meeste boekingskantoren beschikken over een groot netwerk. Dit biedt het voordeel dat je als organiserende partij, alle zaken aangaande een evenement kunt onderbrengen bij één partij. Van licht & geluid, de artiest, verzekeringen en vergunningen tot het inzetten van EHBO, security en zaken als dixies. Voordeel is dat je bijna alles uit handen kunt geven en zelf bij wijze van spreken achterover kunt gaan zitten.

Manouk – Boekingen en Events
Gepubliceerd op: 15-5-2017

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99