Er gaat iets gebeuren! Er is al iets gaande.

Er gaat iets gebeuren! Er is al iets gaande.Er gaat iets gebeuren. Er is al iets gaande. Ik voel het. Onze relaties en klanten voelen het. Wat het precies is?

Ik denk dat een ‘groeistuip’ het beste antwoord is. Professionaliteit. Service. Aanbod. Op elk gebied duikt groei op. Yes!

Mooie stappen

We zetten dit jaar mooie stappen. In een eerdere blog licht Mark een tipje van de sluier op. Zo noemt hij de intensieve samenwerking en het vernieuwde platform TotaalBoekingen, waar bezoekers gemakkelijk kunnen filteren in het totaalaanbod van entertainment.

Verrassing: ook de website van PRO Bookings zelf is nu geheel vernieuwd. Gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker staat hoog in het vaandel en daarom hebben we gekozen voor een fris, modern, maar vooral intuïtief design… Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. Daar zijn we blij om!

Grid… eh grip op de zaken

Heb je ons ‘gridmenu’ (tegelnavigatie) al gespot? In de taal van Jip en Janneke: klik op één van de knoppen in het hoofdmenu (bijvoorbeeld Aanbod of Productie) en klik supersimpel verder via de grote tegels.

Geen gedoe met uitklapbare submenu’s en lastige linkjes. Gewoon gaan. Het breadcrumbs trail (kruimelpad, een klassiek idee van Hans en Grietje) laat zien op welke plek in de website je op dit moment bent. Als bezoeker heb je grip op de zaken. Zoals het hoort.

De beste wensen!

Er is nog meer onderweg. Mark was al aan het teasen. Dat lees je later nog wel via onze blog. Trouwens. Ik moet nog wat doen. Er is geen officiële datum voor, maar er is wel een richtlijn. Waarvoor? Voor de datum dat je elkaar een gelukkig Nieuwjaar mag wensen. Tot 6 januari mag het, dus ik ben net op tijd! Ik wens je een geweldig jaar toe, met veel mooie mogelijkheden. En wie weet… tot ziens?

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99