Oes

Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: B-/M-set
Gage: Op aanvraag (v.a.)

Oes

Biografie Oes

Ze zingt. Ze danst. Ze rockt. Het is Oes! On stage weet deze energiebom wat extra glitter over je dag uit te strooien. Sexy moves en dance beats met Caribische invloeden voeren je mee terwijl de Major Lazor geïnspireerde muziek non-stop doorgaat. Voeg dansers en DJ Nanno toe aan de formatie en de party is compleet.

De half Nederlands, half Surinaamse Marloes Pieksma, professioneel bekend als Oes, groeide op in Nederland bij gescheiden ouders en kreeg te maken met huiselijk geweld tijdens haar tienerjaren. Ze vluchtte uit huis en rende in de armen van een jongen met verkeerde intenties. Tijdens deze donkere periode had ze veel hobby’s, inclusief dansen en musiceren, die haar hielpen om haar werkelijk te ontvluchten. Kort nadat ze haar eerste kind kreeg op 19-jarige leeftijd, vond ze de kracht om voor zichzelf op te komen en de baas te worden over haar eigen geluk. Ze liet alle bullshit achter zich en koos voor (zelf)liefde, geluk en muziek. Omdat muziek altijd zo’n positieve impact heeft gehad op haar leven, hoopt ze nu dezelfde impact te hebben met haar muziek op het leven van anderen.

In de Nederlandse muziekscene is Oes geen totale onbekende. Zo werkte ze bijvoorbeeld met Kraantje Pappie, Bizzey en STUK, bracht ze haar eigen Nederlandstalige muziek uit op het label van Kraantje Pappie, schreef ze een Nederlandstalige versie van Despacito voor The Voice Of Holland, verscheen ze op Nederlandse radio en televisie zoals bijvoorbeeld bij FunX, 3FM, Radio 1, Radio 2, Radio NL, Xite en Soundcheckers en ze heeft behoorlijk wat shows gespeeld met haar voormalige band en met het Noordpool Orkest. Oes hoorde je voor het eerst in het Engelstalig op de single “Get Up” die ze maakte voor en samen met dj en producer Kwambo. Het nummer kwam uit op het Italiaanse label Flex Up Records in 2018. Binnen no time stond de track op nummer 1 in de Beatport Reggae / Dancehall / Dub Top 100 en kort daarna verscheen “Get Up” in de Germany Viral 50 op Spotify.

De krullenbol heeft keihard gewerkt aan haar eigen Engelstalige repertoire en kan niet wachten tot de eerste release in januari 2019.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
[email protected]
0594 - 44 21 99