Kennis delen om het beste naar boven te halen

Kennis delen om het beste naar boven te halenIn de entertainmentwereld is netwerken een belangrijke bezigheid. Ik geloof in de kracht van netwerken, maar nog meer geloof ik in de (daad)kracht van samenwerken.

Door te samenwerken deel je niet alleen elkaars netwerken, maar ook elkaars kennis. En dat is iets wat het beste naar boven brengt in ons allemaal.

De ‘why’ van samenwerken

In december 2016 schreef ik een blog over de ontwikkelingen bij PRO Bookings en de diverse samenwerkingen die wij met ons bedrijf zijn aangegaan. Waarom eigenlijk samenwerken?

Laat ik een andere vraag stellen: waarom zou ieder bedrijf het wiel opnieuw uit moeten vinden? Twee weten immers altijd meer dan één. We versterken elkaar door kennisdeling en dat is goud waard.

Verleidelijke voordelen

Het mag duidelijk zijn dat dit veel voordelen gaat opleveren voor onze klanten. Dankzij onze gezamenlijke kennis kunnen we onze opdrachtgevers (en de items die wij vertegenwoordigen) nog beter bedienen.

In de contactaanvragen en boekingen merken we nu al dat deze kennisbundeling een verleidelijke werking heeft. PRO Bookings bloeit en daar ben ik trots op. Iedereen wordt beter van samenwerken. Onze klanten juichen deze koers toe.

Samenwerken met wie?

Voor wie het gemist heeft: we zijn (onder andere) een samenwerking aangegaan met Cat International uit Tilburg. Samen verzorgen wij de boekingen van een aantal aansprekende (nationale en internationale) tribute bands.

Cat heeft jarenlange ervaring op internationaal gebied, wat er voor zorgt dat wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn met hoogwaardige tribute bands.

Het begin

Afgelopen januari was daardoor al één van de drukste maanden ooit voor PRO Bookings. Toch is dit pas het begin. Volg onze blogs om niets te missen van nieuwe ontwikkelingen!

Mark – directeur PRO Bookings
Gepubliceerd op: 6-2-2017

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99