Demi van Wijngaarden

Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: B/M-set
Gage: Op aanvraag (v.a.)

Demi van Wijngaarden

Demi van Wijngaarden (08 november 1998) uit Zwaag ontdekt haar talent voor zingen als ze negen jaar is. Na drie jaar besluit ze om meer tijd en energie te stoppen in haar nieuwe passie. Dit werpt meteen haar vruchten af.

Demi van Wijngaarden The Voice of Westfriesland

In juli 2012 wint Demi met overtuiging de eerste editie van The Voice Of Westfriesland. Op dat moment is Demi slechts 13 jaar! Niet veel later wint ze ook een talentenjacht in Purmerend en een zangcarrière is geboren. De optredens stromen binnen en Demi doet veel ervaring op, op grote èn kleine podia in het land.

Zangles van Gabor Postma

Sinds 2012 volgt Demi zangles bij vocal coach Gabor Postma van zangschool Pop-Up! te Hoorn. Gabor pikt Demi op na The Voice Of Westfriesland en ziet direct de mogelijkheden van Demi die tot op dit moment zingt bij Zangschool Pop-Up!

Twisted Sistas

In het voorjaar van 2013 schrijft Demi samen met Gabor Postma en de producers Joram Pinxteren en Roeland Ruijsch de single “Twisted Sistas” welke te verkrijgen is op Itunes.

The Voice Kids 3

Daarna gaat het opeens snel met de carrière van Demi, die recent schitterde in de 3e editie van het populaire RTL Programma The Voice Kids!

Met haar blind audition nummer “Something’s Got A Hold On Me” blaast ze de jury van de stoelen en kiest voor een uitzinnige Marco Borsato.

Marco besluit Demi vervolgens mee te nemen naar de live finale van The Voice Kids in februari 2014 met de woorden: “Ik kan mij geen liveshow voorstellen zonder Demi!”

Website Demi

Bekijk ook de originele website van Demi Van Wijngaarden voor meer informatie.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99