Earth Wind for Hire

Tijdsduur: op aanvraag
Techniek: op aanvraag
In samenwerking met:

cat international

Earth Wind for Hire

Earth Wind for Hire hebben het voorrecht gehad om op te treden met verschillende 70’s legendes die hun de inspiratie hebben gegeven tot het oprichten van de band. Namen zoals Heatwave, Odyssey, Rose Royce, Shalamar, the Real Thing, Candy Staton, George McRae, Imagination en Boney M.

Radio

A BBC Radio 2 series was recent vernoemd naar de band. Earth Wind for Hire werden door Chris Moyles in zijn breakfast show op Radio 1 genoemd als de beste genoemde tribute band ooit.

Optreden Earth Wind for Hire

De band speelde als 1e tribute band op het Glastonbury festival.

Earth Wind for hire traden ook op tijdens de premiere van “Saturday Night Fever” the London stage show, en kregen een goede reactie hiervoor in “NOW” Magazine.

De band

Earth Wind For Hire vormde de band na hun medewerking aan de show “Don’t Walk … Boogie!” een productie in London’s west end. Zij worden sindsdien gezien als de beste en bekendste entertainers in dit genre.

De groep is een kleurrijk uit 9 personen bestaande formatie die op eigen wijze met hun uniek entertainment de show weten in te kapselen en daardoor de klassiek soul, funk en disco sounds van de 1970’s tot leven brengen.

De funky vocalisten worden begeleid door een geweldige band en treden op in een non stop, back-to-back, floor-stomping, roof-raising show (met 2 x 45 minutes sets of 1 x 90 min)

De show

De show iis inclusief tributes van atiesten zoals Stevie Wonder en Michael Jackson, en alle dansvloer giganten zoals Chic, Sister Sledge, Kool and the Gang, Rose Royce en natuurlijk Earth Wind And Fire.

De show is funky, vurig en soms zelfs een beetje komisch. De band wisselt regelmatig van kleding om ook dichter bij de tribute artiest te komen die ze op dat moment vertolken.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99