Off the Wall Tribute

Tijdsduur: in overleg
Techniek: in overleg
Gage: Op aanvraag

Website Off the Wall Michael Jackson Tribute

Download brochure Off the Wall Michael Jackson Tribute

Off The Wall Michael Jackson Tribute

Hommage aan de grootsheid van de King of Pop

Off The Wall is een gloednieuw Michael Jackson tribute-event, waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Een wervelwind van muziek, licht, en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem.

Off The Wall is een state-of-the-art theatershow die bezoekers de sing-along en dance-along van hun leven bezorgt.

Off The Wall  een spectaculaire popbelevenis

In de stijl van Michaels laatste show “This Is It” worden bezoekers van Off The Wall ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Een show waarin alles draait om de muziek van The King. Te midden van een vlammende lichtshow brengen zes virtuoze muzikanten, 3 backingvocalisten, leadzanger Milton Wijngaarde en 2 professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson vibe tot leven.

Off the Wall – Michael Jackson Tribute is een unieke belevenis, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, festivals en theaters.

Een avond vol hoogtepunten

Voormalig Roméo-leadzanger Milton Wijngaarde garandeert met zijn grote stembereik een avond vol hoogtepunten. Een avond waarop bezoekers de energieke en krachtige sound van Michael Jackson te horen krijgen, zoals in “Human Nature” en “The way you make me Feel”. Maar ook een avond waarop ook de heerlijk meeslepende klassiekers uit MJ’s oeuvre voorbijkomen, zoals “Stranger in Moscow” en “Earth Song”. Megahits als “I Just Can’t Stop Loving You” en “Wanna Be Startin’ Something” zorgen bovendien voor een hoge dansbaarheidsfactor.

En wie kent de iconische Jackson 5 hits niet? Zo brengt Off The Wall op geheel eigen wijze een ode aan de grootsheid van de King of Pop. Gecombineerd met strakke drums en opzwepende ritmes van de band, ontstaat een soulvolle show die in Europa zijn gelijke niet kent.

Wereldberoemde dansmoves van The King

Natuurlijk komen ook de wereldberoemde dansmoves van The King ruimschoots aan bod. De choreografie is in handen van geboren entertainer Urvin Monte. Dankzij award-winnende performances in musicals als Five Guys Named Moe, Hairspray en The Bodyguard weet Monte theatergrandeur en musicalspektakel te verenigen in een sensationele choreografie. In een artistiek swingend geheel eisen Michaels spinmoves, gravity-lean en natuurlijk zijn welbekende moonwalk de hoofdrollen op.

Een gloednieuw concept van show en muziek waarbij bezoekers niet stil kunnen blijven staan. Of je nou fan van het eerste uur bent of voor het eerst kennis maakt met de creativiteit van Michael Jackson; bij Off The Wall word je op je wenken bediend. Een hommage aan The King, op een uitzonderlijk muzikaal en theatraal niveau dat alleen Michael Jackson zelf had kunnen overtreffen.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99