Swedish Delight

Tijdsduur: op aanvraag
Techniek: op aanvraag
Gage: Op aanvraag (v.a.)

Swedish Delight

Swedish Delight is ABBA FEVER UK and LOOK SHARP (ROXETTE) NL die samenkomen in een show die in het teken staat van Zweedse Topbands.

De show bestaat uit 2 Top tribute bands die met hun identieke sound en kleding de originele bands-zo dicht als mogelijk benaderen.

Abba Fever

Abba Fever is een uit 5 personen bestaande Live band die met hun strakke harmonie zang u meenemen naar de 70’s. met de grootste hits van ’s werelds favoriete band. Live zang, geweldige musici, authentieke kleding en spannende choreografie zullen allemaal bijdragen aan een spectaculaire show , wat uw publiek uitnodigt om te dansen.

Look Sharp

Look Sharp! is de Roxette Tributeband van Europa 100% in de stijl en met de sound van de succesvolste Zweedse bands aller tijden. De grootste hits als “The Look”, “Joyride”, Listen To Your Heart” vliegen je om de oren. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband en brengen de tophits van Roxette zoals het origineel.

Alsof dé échte Roxette voor je staat! Look Sharp! heeft niet alleen de “looks” van Roxette, maar ook de sound. Een show van Look Sharp! bestaat uit 100% hits, die bij iedereen bekend zijn. Stevige popsongs, afgewisseld met innemende ballads: dat is Roxette

Swedish Delight is een concept ontwikkelt door PRO Bookings in samenwerking met CAT International.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99