Telekids Discoshow

Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: tot 500 personen
Inclusief DJ-Booth, Telekids decor, Telekids DJ, 2 Telekids promomeiden, Telekids give-aways, (verzamel) TV-promo.

Gage: Op aanvraag (v.a.)

Telekids Discoshow

De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Discoshow is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen.

De Telekids Discoshow heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

TV-spots

Openbare optredens worden vermeld in de agenda op www.telekids.nl en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Uiteraard kan er een poster digitaal worden aangeleverd om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Discoshow.

Telekids Discoshow in combinatie met…

De Telekids Discoshow is ook te boeken in combinatie met een optreden van Raak! (gezichten van Telekids Mini’s), Brandweerman Sam, Troetel Beertje en/of het Telekids springkussen. Informeer naar de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

RTL Telekids

Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en films voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Bibaboerderij, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Bobo, Jungle Club en Green-Kids. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.

Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99