The Festyboys

Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: in overleg
Gage: Op aanvraag (v.a.)

The Festyboys

The Festyboys is als trio te boeken, maar ook zeker als solo voor de wat kleinere budgetten. Becouse Party with the Festyboys……is always better than just a party.

Samenwerkingen

Na samenwerkingen met schrijvers van “Celine Dion”, “Enrique Iglesias”, “Faithless” en “Atomic kitten”… kwam er ook een samenwerking met boyband “Westlife”.

The Cooldown Café

Ook was Jerry Given verantwoordelijk voor het op zijn kop zetten van vele tenten en festivals als lead-zanger van “the Cooldown cafe” met hits als “hey Baby”, “Met zn alle”, “Comment ca va” en “Hey we willen ijsberen zien” evenals de act “de SRV mannen” bekend van “Ojee er staat een rij voor de wc” en “Bier en tieten” nam hij voor zijn rekening.

OhOh Tirol / Der Tiroler

In 2011 was hij betrokken bij de productie van OhOh Tirol (eyeworks) en wist daarmee ook de Oostenrijkse apreski tent “Der Tiroler” op de kaart te zetten waarvan hij zelf de eigenaar was.
Heden

Heden: staat hij weer op de bühne met een succesvolle act genaamd “The Festyboys”. Samen met Gitarist JanKees Groenenveld en Drummer Marc Burger (Liptease) worden de liedjes in feestversie met een tikje dixie ten gehore gebracht.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99