The Voice of Holland On Tour

Tijdsduur: 5 uur
Techniek: inclusief
Gage: Op aanvraag (v.a.)

The Voice of Holland On Tour

Wilt u van uw feest een onvergetelijk en groots spektakel met een all-inclusive entertainmentpakket maken? De grootste sterren van het meest populaire televisieprogramma van deze tijd live horen zingen? Dat is nu mogelijk met The voice of Holland ON TOUR!

Alles wordt van A tot Z geregeld. Een complete show inclusief spectaculaire lichtshow, geweldige sound en uiteraard decorstukken uit de tv show. Een bekende 538 DJ zorgt voor een daverende stemming. Hij kondigt met veel enthousiasme de sterren van The voice of Holland aan. Alle grootheden van The voice worden begeleid door een super professionele live band.

Tussen de optredens door draait de 538 DJ vanuit zijn eigen speciale The voice DJ-Booth de lekkerste hits! Een 5 uur durende show bomvol TOP-entertainment! zal de bezoekers versteld doen staan. De magie van televisie maar dan dichterbij dan ooit. RTL Nederland, Talpa, 8Ball Music, Radio 538 en PRO Bookings hebben de handen ineen geslagen en deze unieke show ontwikkeld.

The voice of Holland ON TOUR

  • 5 uur lang non-stop entertainment
  • Originele The voice of Holland geveaways.
  • Minimaal 3 artiesten uit The voice of Holland.
  • Radio 538 DJ draait en presenteert de hele show.
  • Originele decorstukken.
  • Live begeleiding door de band van Roger Happel.
  • Zeer exclusieve show (maximaal 1 show per dag).
  • Mediacampagne op Radio 538 (optioneel).
  • enz. enz.

Dit gigaspektakel, waar iedereen het nog lang over zal hebben, is uniek en nog nooit eerder vertoont in Nederland. Natuurlijk zorgt de spanning rondom de televisiesterren en de meest succesvolle televisieshow allertijden voor de ultieme en onvergetelijke ‘The voice of Holland’ beleving. En die is live nog mooier dan op tv! Dit allemaal in één pakket, voor één prijs. Dat is nog nooit vertoond!

(optioneel) Professionele promotionele ondersteuning

Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken promoten wij uw evenement op de website van The voice of Holland en Radio 538. Tegen een kleine vergoeding kunt u nog meer mensen bereiken.

Het is mogelijk om uw ‘The voice of Holland’-feest te promoten op radio 538. In de maand voorafgaand aan het optreden zijn dan 25 spots te horen op Radio 538 waarin de naam van uw evenement, de locatie en de artiesten genoemd worden. Onze accountmanagers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99