2017 nadert: een jaar vol intensieve samenwerking!

2017 nadert: een jaar vol intensieve samenwerking!Het jaar 2016 zit er bijna op. Dat betekent dat veel mensen en bedrijven terugblikken op het afgelopen jaar. Ook ik kijk tevreden terug op een bijzonder jaar, waarin ons team veel hoogtepunten heeft bereikt.

Samenwerken

2017 staat voor PRO Bookings in het teken van ‘samenwerken’ op diverse vlakken. Zo zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Cat International uit Tilburg (voor wat betreft de boekingen van onze gezamenlijke artiesten, bands en items). Ook werken we vanaf deze maand samen met Rent a DJ en de Radio 10 Drive-in Show. Dat gaat veel voordelen opleveren voor onze klanten! In februari ga ik daar meer over vertellen…

De basis

Onze dochteronderneming www.TOTAALboekingen.nl is totaal vernieuwd. Wij denken hiermee de meest overzichtelijke boekingssite van Nederland te hebben gecreëerd op het gebied van entertainment. ‘Zeer eenvoudig zoeken, vinden en boeken’, is in de basis waar het om draait op dit platform (waar vrijwel al het Nederlandse entertainment te vinden is).

Geniet!

Nieuwe artiesten, bands en items zorgen er ook in 2017 voor dat PRO Bookings en www.TOTAALboekingen.nl klaar zijn voor de toekomst. Geniet van de jaarwisseling!

Mark – directeur PRO Bookings
Gepubliceerd op: 14-12-2016

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99