Telekids Fandagen

Na de herintroductie van het kinderplatform RTL Telekids op televisie was het een logisch gevolg dat dit platform ook het land in ging. Samen met RTL Nederland ontwikkelde PRO Bookings hierop de RTL Telekids Fandag! Uiteraard geheel in de stijl die men van Telekids mag verwachten.

In juni 2013 was de eerste officiële Telekids Fandag een feit! Enkele duizenden bezoekers bezochten de Fandag die voor het eerst werd gehouden in Familiepark Nienoord in het Groningse Leek.

Families genoten zichtbaar van optredens van de bekende Telekids sterren als Bobo, Keet!, Bibaboerderij en de Telekids Discoshow. Er kon gespeeld worden met Chuggington Stack Track en Hottwheels. Uiteraard was het ook mogelijk om op de foto te gaan met je favoriete Telekids held zoals Brandweerman Sam, Chloe`s Closet, Koala Broertjes, Bibaboerderij eva.

Behalve het ontwikkelen van de Fandag verzorgde PRO Bookings ook de totale productie. Tot de dag van vandaag worden er succesvolle Fandagen gehouden in Nederland op nader te bepalen locaties.

Social media

Mis niet langer het laatste boekings- en entertainmentnieuws!

pijl pro bookings footer

pro bookings facebookpro bookings twitterpro bookings instagrampro bookings youtube

Contactgegevens

PRO Bookings
Kapteynlaan 1C
9351 VG Leek
info@pro-bookings.nl
0594 - 44 21 99